Leeds United fans var chokerede over, at Pablo Hernandez ikke blev navngivet i, at holdet trods lave 10 mål og registrering 11 assists. | 알리페이, 알리바바 한국 공식 파트너 (주)에스큐이모션

Leeds United fans var chokerede over, at Pablo Hernandez ikke blev navngivet i, at holdet trods lave 10 mål og registrering 11 assists.

Writing Expression Papers For cash On Noticeable Reading Advantages
2019년 3월 28일
The Idiot’s Manual to Resume Target Reviews Revealed
2019년 4월 2일

Leeds United fans var chokerede over, at Pablo Hernandez ikke blev navngivet i, at holdet trods lave 10 mål og registrering 11 assists.

Hudson-Odoi nuværende aftale på Stamford Bridge udløber ved udgangen af ​​næste sæson, og den forreste har hidtil nægtet at forlænge sin aftale – med et skifte til Bayern foretrækkes. I januar, Chelsea afviste en £ 35million tilbud fra de tyske mestre til at holde fat i deres starlet.

SENESTE FODBOLD NYHEDER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftede hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund annoncerer Mark Billingham som ny administrerende direktør tage handling Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme ‘han har gjort HANS BIT’ Tidligere Skotland chef siger, at han ville give Adam Johnson en ‘ny chance’ live på talkSPORT West Ham vs Everton: Eksklusiv kommentar , kick-off tid og hold nyheder Blow Celtic stjerne Tierney en skade tvivl om Rangers spil Syng det Lær de ord for Ole Gunnar Solskjær er M anchester United sang Men de nu tilsyneladende står over for en ny kamp fra Premier League rivaler Liverpool at holde fat i den unge. The Reds vil være i stand til at tilbyde Champions League fodbold, med kvalifikation til næste års turnering alle, men sikret.

2 Klopp sigende beundrer den unge desuden Jürgen Klopp har en god rekord i at give de unge en chance – med folk som Trent Alexander-Arnold bryde igennem til Liverpool første hold til at fremstå som en af ​​Englands fineste fuld-backs. Hudson-Odoi er endnu at starte en enkelt Premier League-kamp i denne sæson, og selv om han er en drengedrøm Chelsea fan, kan du se, hvorfor han ønsker at flytte for at få flere chancer andetsteds.

Deontay Wilder er blevet beordret til at gøre det næste forsvar af sin WBC sværvægter titel mod obligatorisk udfordrer Dominic Breazeale. Det sanktionere krop gjorde denne afgørelse på onsdag, med ingen omtale af, hvad det betyder for Storbritanniens Dillian Whyte – som tidligere var blevet beordret til at bekæmpe Breazeale selv. Denne situation skyldes tilbage to og et halvt år og er forklaret i fuld nedenfor.

5 Dillian Whyte er efterladt uden en øjeblikkelig rute til en sværvægter verden titel skudt I august 2016 WBC bestilt et ’midlertidigt’ titel kamp og endelig eliminator mellem Aleksandr 1xbet на русском Povetkin og Bermane Stiverne at bestemme Wilders næste obligatoriske udfordrer. På kamp uge i december 2016 Aleksandr Povetkin mislykkedes en narkotika-test og så denne kamp blev aflyst. Povetkin blev derfor fjernet fra billedet.

I september 2017 Stiverne enige om at kæmpe Breazeale (på undercard af Wilder i november forsvar mod Luis Ortiz) og WBC sanktioneret denne kamp som den nye endelige eliminator at bestemme Wilders næste obligatoriske udfordrer. 5 Deontay Wilder er WBC sværvægter verdensmester Den følgende måned, Luis Ortiz mislykkedes en narkotika-test, og så blev udelukket af Wilder kampen. Stiverne blev derefter hævet til ansigt Wilder i november, og det blev den obligatoriske forsvar.

Som et resultat, Breazeale enige om at kæmpe Eric Molina i stedet og denne kamp blev sanktioneret af WBC som en endelig eliminerende at bestemme Wilders næste obligatoriske udfordrer, efter Stiverne. I november 2017 Wilder slog Stiverne og Breazeale slog Molina. Derfor Breazeale blev Wilders næste obligatoriske udfordrer – selvom dette ikke ville være grund til sent 2018.

5 Bermane Stiverne gik 12 runder med Deontay Wilder i 2015, men så lidt et KO1 nederlag i deres 2017 omkamp I begyndelsen af ​​2018, Whyte var begyndt at rack op en serie af semi-bemærkelsesværdige gevinster og klatrede WBC placeringer til nummer et på stedet. I april 2018 WBC beordrede Whyte at kæmpe Ortiz som en endelig eliminator at bestemme Wilders anden obligatorisk (efter Breazeale).

Da denne kamp gav ingen umiddelbare forsikringer, Whyte stedet valgt at tage en kamp med Joseph Parker i juli 2018 i stedet. 5 WBC beslutning om at sanktionere Breazeale vs Molina som den nye endelige eliminator var kontroversiel På deres konvention i oktober 2018 WBC besluttet at tillade Wilder for at bekæmpe Tyson Fury i december, så længe vinder så står obligatorisk udfordrer Breazeale.

Wilder vs Fury var en kontroversiel uafgjort og så i januar 2019 WBC beordret en øjeblikkelig rematch. For at opfylde den obligatoriske udfordrer Breazeale og nummer et udfordrer Whyte, WBC beordrede dem også til at kæmpe for et ’midlertidigt’ titel og som en endelig eliminator at størkne Wilders næste obligatoriske udfordrer.

5 De fleste iagttagere mente Tyson Fury slå Deontay Wilder i deres første kamp, ​​og derfor en omkamp blev beordret Men i februar 2019 Fury fravalgt Wilder omkamp. Derfor har det WBC nu skrottes Breazeale vs Whyte ’midlertidige’ titel kamp og i stedet beordrede Wilder til ansigt Breazeale næste – da han var obligatorisk at begynde med.

Dette er en skuffende situation for Whyte, fordi han nu er tilbage ude i kulden, venter på den næste WBC obligatoriske mulighed for at komme rundt, medmindre han forfølger en anden rute.
Spillerne er nævnt i Championship team af sæsonen blev afsløret af EFL tirsdag og nogle øjenbryn blev hævet efter nogle bemærkelsesværdige udeladelser.

Spilleren på året liste blev ligeledes oplyst med Birminghams Che Adams, Sheffield Uniteds Billy Sharp og Norwich angriber Teemu Pukki alle op til den øverste award. 3 Norwich City frem Teemu Pukki Den officielle hold af året annoncerede var som følger: Darren Randolph, Max Aarons, Reece James, Liam Cooper, Jamal Lewis, Kalvin Phillips, Oliver Norwood, Jarrod Bowen, Che Adams, Teemu Pukki og Billy Sharp.

Leeds United fans var chokerede over, at Pablo Hernandez ikke blev navngivet i, at holdet trods lave 10 mål og registrering 11 assists. 3 Liam Cooper var en af ​​tre spillere til at være i begge hold af året Men EFL er blevet valideret, hvilket er dårligt nyt for Leeds-fans, fordi han er heller ikke i Championship bedste XI, i henhold til WhoScored ratings. Den WhoScored og EFL hold i den sæson afviger vildt, og der er kun tre spillere, der gør det til begge.

SENESTE FODBOLD NYHEDER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftede hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund annoncerer Mark Billingham som nye administrerende direktør gribe Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme blot to Norwich City spillere gøre det til, at holdet trods deres klub bliver top-of-the-bordet, mens Sheffield United har bare én repræsentant. To af de spillere, der er nomineret til årets spiller prisen, Adams og Sharp, har ikke engang gjort det i teamet. 3 Den WhoScored.com nuværende team af året Holdet Ovenstående er ikke endelig, i modsætning til EFL én, med spillere stadig i stand til at tvinge deres vej ind i siden med nogle gode præstationer i de sidste otte kampe af sæsonen.